Szűrés

A(z) CES 2018 kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett a Samsung első, 146 colos képátlójú, moduláris MicroLED televíziója

2018. január 10. -

A Samsung a 2018-as Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) mutatja be „The Wall” néven a márka első, fogyasztóknak szánt, 146 colos moduláris, saját fény kibocsátására képes MicroLED technológiával ellátott televíziókészülékét. 

Tovább

FullView kijelzős telefonokat mutat be az Alcatel a CES-en

2018. január 10. -

Az Alcatel a Las Vegas-i CES-en, a világ vezető technológiai show-ján mutatja be legújabb okostelefonjait. A készülékek egytől-egyig 18:9-es képarányú, FullView kijelzővel érkeznek. A gyártó így az alacsonyabb árkategóriákban is elérhetővé teszi a legújabb technológiákat, funkciókat.

Tovább

Okostelefonos alkalmazással indul a bérautó

2018. január 9. -

A repülőtéren vagy a pályaudvaron irány az autókölcsönző és tovább autóval a célhoz: a Continental technológiai vállalat szerint ez az autóbérlés egy elavult módja. A megoldás: az okostelefon használata autókulcsként. 

Tovább

CES 2018: a Bosch az okosvárosokra épít

2018. január 9. -

Az ENSZ becslései szerint 2050-re a világ népességének körülbelül kétharmada él majd városokban – viszonyításképp: 2014-ben még csak az emberek fele volt városlakó. A növekvő városiasodással a városi élet kihívásai is fokozódnak, ennek megfelelően már ma is jelentős elvárásokat támasztunk az életünket kényelmesebbé tévő okosmegoldások iránt.

Tovább